Total Pageviews

Thursday, November 29, 2018

Teen Club - The Garage


The Garage – A former automotive service center, The Garage strictly catered to youth ages 14 to 20. The garage was located ½ block north of what is now Central Campus. The building at the was owned by two Minot businessmen. It was a great hangout for high school students. Many were smokers and The Garage did not discourage smoking as long as the cigarettes were not extinguished on the floor. Many students, however, complained that it was too smokey and thought it should not be allowed. On the weekends, The Garage featured dances with the band on a raised platform and psychedelic lighting.



23 comments:

  1. Hello, I found your blog in a very new directory of blogs. I don’t discover how your website came up, should have been a typo. Your website looks good, use a nice day. epoxy concrete floors

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. "Son derece pratik ve kullanışlı olmalarının yanı sıra maliyetinin de düşük olması son yıllarda polikarbon üretimine dayalı otopark üzeri kapatma sistemlerinin artmasına vesile olmaktadır. Bunun dışında asma germe sistemiyle çalışan ve tamamen branda malzemesinden yapılmış otopark üzeri kapama sistemleri de mevcuttur. Ayrıca temel ayrım noktalarında tamamen kullanım amacına ve yerine göre değişen açık, yarı açık ve kapalı otopark üzeri kapatma modelleri de ürünler arasında yer almaktadır."Garaj Kapama

    ReplyDelete
  4. Yaşam alanlarında oluşan, tuvalet, lavabo veya küvet, duşakabin giderlerinde oluşan tıkanıklıkların çözümü son derece basit olmaktadır. Bu sayede de kolay bir şekilde gider açıcı makineler yardımı ile sorun çözümlemesi yapılmaktadır. Gider borusu tıkanmaları oldukça büyük bir sorundur. Tıkanan giderden su gitmeyince su basması meydana gelir. Elektronik akşamlara zarar veren bu durum aynı zamanda elektrik çarpmaları ve kısa devre yapılması durumunu da ortaya çıkarmaktadır.

    Kaynak: Boğaziçi Tesisat

    ReplyDelete
  5. Sadece erkeklere özel alışveriş sitesi konsepti ile yayın hayatına başlayan harmonymens.com, 2017 yılından bu yana giyim sektöründe en şık ve en kaliteli ürünleri müşterileri ile buluşturuyor. Giyim ve ayakkabı ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanından alışveriş yapan müşterilerine zamanında ve güvenle ulaştıran harmonymens.com bu alanda her gün deneyimini artırarak büyümektedir. Sitemiz üzerindeki ürünlerin büyük bir çoğunluğu kendi stoğumuzda olup ürünlerin gönderimi yapılmadan kontrolleri sağlanıp gönderimi yapılmaktadır. Sitemiz üzerinden yapacağınız 100 tl ve üzeri alışverişlerinizde kargolarınız ücretsiz olarak gelmektedir. Kapıda ödeme kolaylığı ile ister nakit ister kredi kartı ile ürünü teslim alırken ödemesini kargo firmasına güvenle yapabilmektesiniz. Hızla büyürken müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kendini sektöründe durmadan geliştiren harmonymens.com geniş ürün stoğuyla hizmetinizdedir.

    Kaynak: harmonymens.com

    ReplyDelete
  6. Repairing appliances isn't something we all consider especially if the appliances aren't all that expensive. Wolf Gas Range Repair (888) 237-2780

    ReplyDelete
  7. Electric Garage Heaters: The beauty of an electric garage heater is it's ease of use. In the words of Ron Popeil, goes on to describe all you have to is "set and forget it". Just plug it into an electrical outlet in your garage and you are ready to go. Plus, there isn't any heavy maintenance for you to perform like with propane or natural gas heaters.

    ReplyDelete
  8. Gelecekten haberdar olmanın önemi tartışılmaz konular arasında yer alır. gelecekgeldi.com ekibi olarak teknoloji alanında meydana gelen tüm gelişmeleri tek tuş mesafesine indirmeyi amaç edinerek ilerliyoruz. Deneyimli aile üyelerimiz sayesinde gazeteciliğin tüm etik değerleriyle beraber sürdürülebilir basını kullanıcılarla buluşturmak hedefimiz. Ülke genelinde olduğu kadar dünya genelinde de büyük yankı uyandıran gelişmelerin yakından takibini aktif olarak yapabilme olanağı sunuyoruz. Araştırma tekniklerinin tamamını okura haberlerin doğru ulaşması için kullanarak tarafsız görüşleri yansıtıyoruz. Hüküm verme ya da bir görüşe çekme amacıyla değil, tamamen okurların postacısı görevini üstleniyoruz.

    Gelecekgeldi.com

    ReplyDelete
  9. Günümüzde birçok insan internetin sadece sosyal medyadan ibaret olduğunu sanıyor sanki . Herkes şu şekil sanar bu şekil sanar işte mesele sadece sanması … Öğrenmeye çalışmaz . Ama bilişim dünyası sosyal medyadan ibaret değil. Bilgisayar kullanabilmenin ihtiyaç halinden çıkıp zorunluluğa dönüştüğü şu dönemde bilgisayar kullanmayı öğrenmeden işlerimizi daha zor halleder yada birilerinden yardım almak için beklenti içerisine girme durumuyla karşılaşabilir duruma geldik. Gerek toplumda gerek ailede gerek medya da bilişim dünyasının olumlu yanlarından ziyade maalesef olumsuz yönlerine ilgi çekilmiş durumda.

    bilisimciannem.com

    ReplyDelete
  10. Özel eğitime gereksinimi olan çocuklarımızın okul-veli-öğretmen üçlüsü zincirinde ihtiyaçlarını belirleyip, bunların giderilmesi adına çalışmalar yapmaktayız.

    Deha Özel Eğitim ve Rehabilitasyon

    ReplyDelete
  11. Türkiyedeki otogaz sektörünün tüm evrelerinde bulunan firmamız bu süreçte 40.000'e yakın araç montajına imza atmıştır. Son olarak Karabağlar sanayı sitesinde 900m2 kapalı alana sahip servisimizde otogaz serüvenimiz devam etmektedir. İzmir'in en büyük ve en kapsamlı otogaz montaj ve bakım servisine sahip olan firmamız da LPG ECU tamiri, marinegas montajı, LPG montaj hizmeti, bakım hizmeti, arıza tespit ve çözümü, sızdırmazlık kontrolü, araç tadilat ve projelendirme işlemleri yapılmaktadır.

    Kaynak: ozsoylpg.com

    ReplyDelete
  12. ANKARA panel tel çit sistemleri, müşterilerinin beklentilerini anlayıp, onların istekleri doğrultusunda en iyi yönlendirmeyi yaparak kaliteli hizmet vermeyi benimsemiştir.
    Standart üretimler yaptığımız gibi müşterilerimizin isteklerine uygun üretimler de yaparak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı görev ediniyoruz.
    Ankara Panel Çit olarak tel ve çit sektöründe hizmet veriyoruz. Hizmet verdiğimiz alanları sıralayacak olursak;
    • Panel tel çit
    • Dikenli tel
    • Kafes tel örgü
    • Beton direk
    • Ferforje korkuluk
    • Bahçe kapıları
    • Hayvan barınakları
    • Çim çit
    hizmetlerini yazabiliriz. Bu alanlarda profesyonel hizmet anlayışı ile üretimlerimizi yapıyoruz.
    Ayrıca ankaranın bütün semtlerinde hizmet vermekteyiz.


    KAYNAK : Ankara Panel Çit

    ReplyDelete
  13. Text joins are given so you can connection to your own online carport deal landing page or connection straightforwardly to a site page for an individual thing in your online carport deal landing page.
    saipan garage sale

    ReplyDelete
  14. Ankara bahçe duvarı , müşterilerinin beklentilerini anlayıp, onların istekleri doğrultusunda en iyi desenli bahçe duvarını yaparak kaliteli hizmet vermeyi benimsemiştir.
    Standart üretimler yaptığımız gibi müşterilerimizin isteklerine uygun üretimler de yaparak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı görev ediniyoruz.
    Ankara bahçe duvarı olarak inşaat sekteründe hizmet veriyoruz. Hizmet verdiğimiz alanları sıralayacak olursak;
    • Bahçe duvari
    • İstinat duvarı
    • Çevre duvarı
    • Desenli bahçe duvarı
    • Çelik kalıp
    • Panel çit
    • Çim çit
    hizmetlerini yazabiliriz. Bu alanlarda profesyonel hizmet anlayışı ile üretimlerimizi yapıyoruz.
    Ayrıca ankaranın bütün semtlerinde hizmet vermekteyiz

    ReplyDelete
  15. Ankara insaat ve bahçe duvarı, müşterilerinin beklentilerini anlayıp, onların istekleri doğrultusunda en iyi desenli bahçe duvarını yaparak kaliteli hizmet vermeyi benimsemiştir.
    Standart üretimler yaptığımız gibi müşterilerimizin isteklerine uygun üretimler de yaparak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı görev ediniyoruz.
    Ankara bahçe duvarı olarak inşaat sekteründe hizmet veriyoruz. Hizmet verdiğimiz alanları sıralayacak olursak;
    • Bahçe duvari
    • Anahtar teslimi ev
    • köy evi yapımı
    • Su basman yapımı
    • Çelik kalıp
    • Panel çit
    • Çim çit
    hizmetlerini yazabiliriz. Bu alanlarda profesyonel hizmet anlayışı ile üretimlerimizi yapıyoruz.
    Ayrıca ankaranın bütün semtlerinde hizmet vermekteyiz.
    kaynak; ankarainsaatpeyzaj.com

    ReplyDelete
  16. Great Post. Thank You for sharing such a valuable information.

    Telfence, tel örgü, çit ve panel hizmetiyle evinizin ve işinizin güvenliğini etkili ve şık biçimde korumak Ankara panel çit için kurulmuştur. Sektörün öncü markalarıyla iş birliği içerisinde, Türk Standartları Enstütüsü kalite kontrol belgeleriyle ve uygun fiyat politikasıyla hizmet sunar. Üretim tesisinde en iyi hizmeti, en uygun fiyatlara Türkiye’nin 81 iline ulaştırabilmenin mutluluğuyla çalışır.
    Ankara panel çit fiyatları - Panel çit fiyatları - Panel tel fiyatları - Bahçe çiti fiyatları - Ankara tel çit Tel örgü fiyatları - Kafes tel örgü fiyatları - Jiletli tel fiyatları - Panel çit, Tel çiti, Bahçe çit, Kafes tel ürünleri imalatı ve montaj Panel çit fiyatları hizmeti ile sizlere hizmet vermekten onur duyarız.

    Temel üretim amacı sınırları belirlemek Tel çit Ankara ve güvenlik oluşturmak olsa da günümüzde Ankara Tel örgü , tasarımsal ve estetik kaygılarla da çeşitli alanlarda rahatlıkla kullanılmaktadır.
    Çelik tellerin birbirlerine standart Panel çit fiyatları ve kişiselleştirilmiş aralıklarla kaynakla Ankara Panel çit fiyatları sabitlenmesi neticesinde üretilen panellerden meydana gelir. Ankara Panel çit Paneller daha sonra istenilen kaplama unsurları ile kaplanarak hizmet verebilir. Panel Çit Ankara Paneller istenilen direğe montaj edilerek kullanılır. Direkler beton, çelik, plastik olabilir.

    ReplyDelete
  17. Tel çit ürünleri - Kafes tel ürünleri - Panel çit ürünleri - Tel örgü ürünleri - Bahçe çiti ve Bahçe teli - Çit telleri ve Panel çit fiyatları - Tel örgü fiyatları ve tel çit fiyatı Ankara içi hızlı montaj ekipleri ile sizlere hizmet vermekteyiz. Ankara tel çit fiyatı - Ankara tel örgü fiyatı - Ankara bahçe çiti ve teli yapımı konusunda Jiletli tel çit fiyatı ve uygulaması konusunda uzman ekiplerimiz var sayfalarımıza göz atmak isterseniz aşağıdaki blog adreslerimize bakmanızı tavsiye ederim
    Çankaya panel çit
    Gölbaşı panel çit
    Çankaya Tel Örgü
    Kafes Tel Örgü
    Panel Çit Fiyatı
    Jiletli Tel Ankara
    Ankara Kafes Tel Örgü
    Kafes Tel Çit
    Ankara Dikenli Tel Örgü
    Ankara Panel Çit fiyatları
    15. Yılında TSİ belgeli malzeme satışları yapan firmamız Panel çit- Tel çit - Bahçe çiti - Jiletli tel - Kafes tel örgü - Bahçe kapısı sistemleri ile hizmet veren bir imalatçı firmadır. Ankara ve tüm ilçlerinde uygulama yapan çivarı tüm illere çit satışı gerçekleştiren Ankara'nın önemli bir fabrikasıdır. 30 dan fazla imalat ekibi ile haftanın 6 günü imalatına devam Tel örgü ürünleri - Jiletli tel ürünleri - Panel çit ürünleri imalatı yapan güçlü bir firmadır.

    ReplyDelete
  18. Günümüzün en popüler bahçe çitleri arasında yer alan ve kalitesi ile her kesimden taktir toplamış ve yüksek güvenlik isteyen kişilerin en başlıca tercih ettikleri ürünümüz olan çitin maliyeti Panel Çit Fiyatları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız lütfen sayfamıza göz atmanızı rica ediyoruz. Ayrıca sadece Türkiye'de değil Dünyanın her yerinde en çok kullanılan ürünlerin Tel örgü bahçe teli olduğunu biliyormuydunuz. Tel örgü maliyeti ve fiyatları hakkında sayfamıza göz atabilirsiniz.

    ReplyDelete
  19. This is a truly good site post. Not too many people would actually, the way you just did. I am really impressed that there is so much information about this subject that have been uncovered and you’ve done your best, with so much class. If wanted to know more about green smoke reviews, than by all means come in and check our stuff. garage door repair coupons

    ReplyDelete
  20. That's an amazing photo of Main Street in Minot, ND, from way back in 1940! You can check out this website, https://www.suburbanelevatorwi.com/, if you are looking for an elevator repair contractor in Milwaukee.

    ReplyDelete
  21. Nice post and please provide more information. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  22. hizmetlerini yazabiliriz. Bu alanlarda profesyonel hizmet anlayışı ile üretimlerimizi yapıyoruz.
    waplus
    projectfreetv.onl

    ReplyDelete
  23. Bu alanlarda profesyonel hizmet anlayışı ile üretimlerimizi yapıyoruz.
    krnl.fun
    hdstreamz apk

    ReplyDelete