Total Pageviews

Tuesday, September 18, 2018

Remember These Busineses??


Past Businesses – Cloth Haus – Fabrics and Notions – on Main Street in Downtown Minot ---- American Lifestyles --- 1906 South  Broadway (Now  CompuTech) – Sold waterbeds and bedroom suites ---- Minot Outdoor Theater --- on the corner of Highway 83 South and County Road 14 – (now the home of Cartiva and Enerbase- Across from Minot Chrysler Center) They occasionally featured “Buck Nite” - $1.00 per car admittance ---- Wylie Piano Co. --- 117 West Central Avenue – Dealer for Baldwin pianos …… The Meat Shoppe – Located in the Mar-Son Distributor Building just east of the Riverside ( on 8th Ave or Valker Road) …. Trestle Valley Ski – In the hills by the train trestle west of Minot….




3 comments:

  1. Your blog is great. I read a lot of interesting things from it. Thank you very much for sharing. Hope you will update more news in the future.
    Hotmail login
    Hotmail sign in
    Hotmail
    Hotmail password

    ReplyDelete
  2. Ankara desenli bahçe duvarı Firması ÇELİK KALIP sistemlerimiz ile daha düzgün ve estetik  hazır desenli bahçe duvarı kalıplarımız ile hizmet sunmaktayız.
    Yaptığımız bahçe duvarında doğal taş duvar deseni, Düz desen, Kalıplarımız ile hizmet vermekteyiz.
    Firmamız olarak büyük ve metre karesi çok olan işlerinde istenilen logo ve desenleri yapmaktayız.
    Ayrıca yazı logo istenilen ölçülerde ve boylarda desenli bahçe duvarı yapılmaktadır.
    Ayrıca işçilik özen ve tecrübe isteyen bir ustalıktır her firmadan garantili işçilik bekleyin bizden bekleyin çünkü firmamız olarak yaptığımız işlerde garanti vermekteyiz.
    Ayrıca demir bağlama işlerinde sıradan bir düz işçi yapmamaktadır. Kendi firmamız bünyesinde çalışan maaşlı demirci ustalarımız mevcuttur.
    Bahçeler mekanları güzelleştiren, günün keşmekeşinden ve stresinden uzaklaştıran mekanlardır.
    Bu mekanların güvenliğini sağlamak, sınır belirlemek ve dışarıdaki hayatla azda olsa mesafe koyup, özel bir mekan hazırlamak için desenli bahçe duvarı ihtiyaç duymaktayız.

    ReplyDelete

  3. Ankara bahçe duvarı yapımı Çevre Duvarı yapımın öncelikle temel düzgünlüğü göz önüne alınmalıdır.
    Çevre duvarı bahçenizin sınırlarını belirler ve daha çok dışarıdan gelecek doğal afet ve zararlarda sizleri korumaktadır.
    Beton Çevre duranın yanı sıra çelik kalıplarımız ile daha estetik bir görümün elde ederek daha düzgün iş çıkararak fazla bir maliyeti olamadan yapıyoruz ve size teslim ediyoruz.
    Çevre duvarı maliyetleri ve yapımı hakkında Web sitemizi inceleyip daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurumsal firma olarak hizmet vermekteyiz.
    Profesyonel ustalarımız ile ve yeni sistem çelik kalıplarımız ile daha düzgün bir iş için bizimle iletişime geçin.

    ReplyDelete